Zawartość tłuszczu: | 73% |
Opakowanie zbiorcze | 10kg/50szt |
Masa netto: | 200 g ± 5% |
Temp. przechowywania: | poniżej +6°C |
Porcja 10g dostarcza:
GDA – % wskazanego dziennego spożycia dla osoby dorosłej. Indywidualne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe, zależnie od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej i innych czynników. |
Grillowana bagietka z masełkiem ziołowym
Składniki: – 1 bagietka – kostka Głuchowskiego Stołowego – 2 ząbki czosnku – 1 łyżka przyprawy (vegeta, kucharek) |
Przygotowanie: Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Utrzeć Głuchowski Stołowy, dodać czosnek i przyprawę, dokładnie wymieszać. Bagietkę ponacinać w ukośne kromki, w rozcięcia nakładać przygotowane masełko ziołowe. Zawinąć bagietkę w folię aluminiową i piec na grillu 15 minut (można również zapiec w piekarniku). |